A rybka z piekarnika jest przepyszna. Ja mam tu łososia, ale halibut czy inne morskie pokrojone w dzwonki się nadzadzą :) Do brytfanki rzucamy, dodajemy warzywa - np. pokrojon cukinię, bakłażana, pomidorki koktajlowe, szparagi, papryka i co tam jeszcze chcecie. Solimy, pieprzymy, zalewamy łyżką oliwy, dodajemy zioła - u mnie bazylia, rozmaryn, mięta i oregano. I wstawiamy do piekarnika na 250 stopni.
I tadaaam! Smacznego!
It looks so delicious and i love your details like the scissors! And the lov-tea makes it all perfect! Just lovely!
OdpowiedzUsuńMany many Greetings, Olga.
Śliczne, groszkowe dekoracje !!! a rybkę to jednak zamienię na Halibuta - bo to jedyny gatunek ryby, który zjadam. Z przepisu w każdym razie chętnie skorzystam:)
OdpowiedzUsuńPozdrawiam cieplutko !
Uwielbiam łososia :-)
OdpowiedzUsuńPozdrawiam :-)
uwielbiam łososia i ta herbatkę :)
OdpowiedzUsuń